Proiecte realizate

Suntem o firma de constructii cu un protofoliu vast, intrucat de-a lungul timpului am realizat un numar foarte mare de lucrari, unele mai mici altele de o complexitate mai ridicata, dar cel mai important lucru este ca toate lucrarile au fost executate la cel mai inalt nivel astfel incat clientii au fost pe deplin multumiti de fiecare data. In cele ce urmeaza va prezentam cateva poze apartinand proiectelor noastre derulate de-a lungul timpului.

MOGOSOAIA

Rustic Rezident

Rustic Rezident Mogosoaia este un ansamblu rezidential cu apartamente de 2 si 3 camere si finisaje de lux la doar 3 km de Bucuresti. Apartamentele sunt predate la cheie, cu toate utilitatile incluse: apa curenta, canalizare racordarea fiind facuta la reteaua orasului, gaz, curent electric, contorizarea fiind individuala, internet si televiziune de la Romtelecom cu posibilitatea conectarii la IPTV sau la reteaua de cartier. District Zone din Buftea, in curand va fi disponibil si RCS-RDS. Fiecare apartament are in dotare centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, gresie si faianta, baie utilata, usi interior din lemn si plinta de lemn de culoarea usilor ( import Spania), tamplarie termopan in culoarea Stejar Auriu si sticla LOW-E si ARGON.
SPANIA

Casa

Moreno Development s-a remercat in prima etapa in Spania – unde s-a infiintat ca si companie si unde a construit primele case. Cu totii am auzit/citit macar o data despre frumusetea, caldura si ospitalitatea cladirilor in stil spaniol. Casele spaniole au o frumusete clasica, rar intalnita in alta parte a lumii. In majoritatea cazurilor acestea sunt asimetrice ca si configuratie, cu usi arcuite, acoperisuri cu tigle curbate, balcoane mici, curti cu intrari laterale, pereti exteriori cu tencuiala din ghips (stuc) si verdeata in imprejurul casei, impresia generala fiind aceea a unei gradini luxuriante verzi naturale.
STRADA BRAZILOR 36

Casa

Teren total de 410 mp. Casa se desfasoara pe o suprafata de 140 mp, curtea avand 270 mp. Casa se afla in Mogosoaia, pe strada Brazilor, numarul 36. Constructia este realizata din BCA Ytong si este compusa din 3 dormitoare la etaj, 1 dormitor la parter, living, bucatarie, 2 bai la etaj, camera tehnica si spatiu de depozitare.
*Proiectul casei este preluat de pe site-ul oficial al dl-ui Gabriel Georgescu.